Kubistische villa Apeldoorn

Volumes met contrast

Deze kubistische staalframe woning is gebouwd in Apeldoorn. Het concept van de woning is eenvoudig en duidelijk. Twee kubische volumes die gedraaid op elkaar liggen. Op deze manier ontstaat aan de voorzijde en achterzijde een bruikbaar overstek. Door de twee volumes in groot contrast te materialiseren ontstaat een architectonische hiërarchie in het ontwerp.

Ontwerp en Bouw

Ons doel is het realiseren van naar maakbare, maar hoogwaardige architectuur. Doordat wij architectuur en uitvoering zien als één geheel, hebben we invloed op de uiteindelijke esthetiek. Het natuurlijk spanningsveld tussen esthetiek en maakbaarheid is een van onze favoriete bezigheden. Deze vindt bij ons plaats aan de tekentafel en niet op de bouwplaats.

Binnen planning en budget

Doordat wij bouwen wat we zelf ontworpen hebben, kennen we uw woning door en door. We kennen ieder detail van klein tot groot. Daardoor weten wij als geen ander hoe uw woning in elkaar zit en hoe dat het best gerealiseerd kan worden. Hierdoor hebben we controle over kwaliteit, budget en planning.

Meer informatie over dit ontwerp

Wilt u meer informatie en de kosten van dit ontwerp ontvangen?