Villa met overstek

In dit ontwerp is de entree zeer open en ruimtelijk. Er is bij binnenkomst een directe doorkijk naar achteren. Op deze manier hoort de ‘hal’ die ontstaat volledig bij het woongedeelte en is de volledige achterpui open. De trap bevindt zich ook in dit deel en is een open, moderne zwevende trap. Bij bovenkomst is van de bovenzijde van de keuken een architectonisch element gemaakt wat gebruikt kan worden als balustrade, ophoging voor kunst of planten. Zo wordt de begane grond en eerste verdieping met elkaar verbonden. Daarnaast is op de begane grond langs de carport het toilet en technische ruimte/berging/washok gesitueerd. Aan de andere zijde van de carport bevindt zich meer berging. Door hier ook nog een dicht contrasterend deel te hebben is het aangezicht van voor en achtergevel in balans. Op de verdieping is voor een indeling gekozen die vrij indeelbaar is. De hoeveelheid hal wordt geminimaliseerd en de bruikbare oppervlakte gemaximaliseerd. Er is hier een open vide/werkplek en er zijn hoge draai-kiepramen (als balkondeur) met toegang tot het terras.

Meer informatie over dit ontwerp

Wilt u meer informatie en de kosten van dit ontwerp ontvangen?